"Het ergste wat er kan gebeuren na een behandeling is,

dat je met een ontspannen en relaxed gevoel de deur uit gaat."

 

quote van mezelf

 

Een Reiki behandeling werkt zeer rustgevend en bevordert de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de ontvanger. 

Zaken die niet in evenwicht zijn op mentaal, emotioneel of fysiek niveau worden gedurende de behandeling weer in evenwicht gebracht.

Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is om te helen.

 

Reiki komt uit Japan en Mikao Usui is de grondlegger van Reiki. Reiki betekent universele levensenergie. Die energie zit in alles om ons heen, bomen, dieren, planten. 

 

Met Reiki geef je die universele energie door via handoplegging en het activeert het zelfhelend vermogen.

"Het activeren van het zelfhelende vermogen van de mens door middel van energie".

Zelfhelend vermogen heeft iedereen. Als je een snee in je arm hebt, geneest dat, Reiki versnelt dat proces. Doordat je energie doorgeeft met Reiki wordt je na het geven van Reiki dan ook niet moe, maar krijg je er juist energie van.

 

Tijdens een Reiki behandeling zorg ik voor een rustige oase in deze drukke wereld. Soms staat er rustige achtergrondmuziek aan. Reiki kun je zittend of liggend ontvangen, met je kleren aan. Vaak is het prettig om ruim zittende en gemakkelijke kleding aan te hebben. Soms wordt er gevraagd om je schoenen uit te doen (vaak als je op een tafel gaat liggen).

 

Een behandeling kan duren zolang als prettig is, doorgaans vanaf 15 minuten tot 1 uur. Meestal duurt een behandeling een halfuur tot uur. Gedurende deze tijd legt degene die Reiki geeft zijn/haar handen op diverse plaatsen op het lichaam. Dit kan intuïtief. Je hoeft zelf als ‘ontvanger’ niets te doen.

Gedurende een Reiki behandeling wordt er geen energie ‘onttrokken’ uit de persoon die het geeft; de persoon die het geeft is als het ware een kanaal/medium voor de Reiki energie.

 

Zoals ik hierboven al heb geschreven, ik zeg altijd: 

'Het ergste wat er kan gebeuren na een behandeling is, dat je met een ontspannen en relaxed gevoel de deur uit gaat.'

Dat is natuurlijk altijd winst.

 

Wil je een Reiki-behandeling of de tarieven wilt weten, stuur een contactformulier of bel 06- 39 288 221.