over Mij

Geboren in het mooie Drenthe als bijzonder gevoelig en positief kind.

Vanaf mijn jonge jaren tot aan mijn puberteit lieten verschillende dierbare overledenen zich aan mij zien.

Ik zag kleuren om mensen heen, kon aanvoelen dat mensen in scheiding lagen, verdrietig of boos of blij waren,

Ik voelde dingen aankomen, eerst dichtbij in de familie. Een overlijden, een ziekte, een zwangerschap, liefde. Het overspoelde me. Ik voelde alles. Ieder gevoel bij de ander, iedere gebeurtenis. 

 

Het leven voelde wat zwaar aan, maar door mijn twee hsp zoons heb ik meer en meer geleerd over hoogsensitiviteit. Het leven werd lichter en makkelijker. En van daaruit kwam ik op het juiste pad terecht. Na een leerzame opleiding gevolgd te hebben tot HSP coach merkte ik dat ik dat ik langzaam de spirituele kant op werd 'geduwd'. 

 

De reiki 1 inwijding voelt als thuiskomen, dit was wie ik wil zijn, wie ik behoorde (en behoor) te zijn.

Reiki zorgt ervoor dat ik het juiste pad blijf bewandelen. Vertrouwen op intuïtie voelde, na het jaren verstopt te hebben, als natuurlijk; healing geven geeft me zoveel voldoening. Nu ben ik al jaren Reiki Master en probeer ik het iedere dag toe te passen in mijn leven.

Jaren geleden kom ik in aanraking met mediumschap, nog steeds verdiep ik me hierin door cursussen, opleidingen en workshops. Het contact maken met overleden dierbaren is prachtig, dankbaar en maakt nog meer dienstbaar.

Het mediumschap zorgt ervoor dat Sjamanisme op mij pad terecht komt. Nog zoiets moois en zo passend bij alles wat ik al gedaan heb. Zo word ik gevraagd of ik les wil gaan geven hierin. En dat doe ik. Zo bijzonder dat ik dit ook door mag gaan geven.

 

Wat ben ik dankbaar en een bofkont dat ik dit pad mag bewandelen.

En wat is het fijn dat jij een stuk met me meeloopt!

 

                          Warme groet, Dineke